• De meest gebruikte taaltest ter wereld
  • Beschikbaar in 14 talen
  • Uitbreidbaar met mondelinge test
  • Ook voor specifieke sectoren
  • Uw eigen managementplatform
  • Ook online te bestellen

Bright Online Language Test

De Bright Online Language Test is een door Bright ontwikkelde algemene online taaltest waarmee u effectief de bestaande zakelijke taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of uzelf kunt testen. De resultaten van de test worden weergegeven in een score van 0.5-5. Deze score is ook te vertalen naar de normen van het ERK, het European Framework of Reference for Languages. De Bright Online Language Test is het meest gebruikte taalassessment ter wereld. Dit assessment wordt bijvoorbeeld ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PWC, Arvato en 3M.

Hoe werkt het?
De Bright Online Language Test bestaat uit twee delen van elk 60 tot 80 multiple choice vragen. De test biedt inzicht in de bestaande taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of van uzelf. Na afloop van de test ontvangt u een helder rapport met hierin de score. De Engelse en Franse taaltest geeft in het rapport ook verbeterpunten aan.

De test in beschikbaar in de volgende talen:
Chinees, Duits, Brits- en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds.

Mogelijke uitbreidingen
U kunt de Bright Online Language Test uitbreiden met een mondelinge taalassessment waarmee ook de spreekvaardigheid getest wordt. Zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de huidige taalbeheersing van de deelnemer. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met een taalaudit. Hiermee helpen wij u vaststellen welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief uit te kunnen voeren. Met aanvullende taaltraining brengen wij uw medewerkers desgewenst naar het beoogde niveau.

Bright Online Language Test voor specifieke sectoren
Naast algemene testen zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook maatwerktesten worden ontwikkeld.

Bestel online losse tests of laat uw eigen managementplatform inrichten
U kunt de Bright Online Language Test eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig uw inloggegevens waarmee u kunt starten met de taaltest. U kunt op elk gewenst moment met de test beginnen, en direct na afloop van de test ontvangt u de behaalde score en eventuele verbeterpunten.

Uw eigen managementplatform
Wij kunnen eveneens een eigen managementplatform voor u inrichten, waar u voor meerdere werknemers of sollicitanten eenvoudig taaltesten klaarzet, kandidaten uitnodigt, scores monitort, rapporten uitdraait en concrete verbeterpunten aandraagt. Ideaal om taalassessments centraal vanuit een HR-afdeling te organiseren en te monitoren.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.