• Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Arabisch voor Beginners en Gevorderden

Een cursus Arabisch is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen in Arabischtalige landen. De taal Arabisch is cruciaal voor zakelijk succes in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Wij helpen u om uw Arabischtalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te doen. Onze Arabische taaltrainers zijn zonder uitzondering (near) native speaker en hebben veel ervaring met zakendoen in Arabischtalige landen.

Wilt u zakendoen in het Midden-Oosten of Noord-Afrika? Dan is naast Engels, kennis van de Arabische taal en cultuur zeer aan te raden om effectief en doelgericht te kunnen communiceren met uw (potentiële) zakenpartners of klanten. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Arabisch, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Arabische contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Arabisch op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Arabische taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Arabisch doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Arabisch?

Niet alleen de taal, maar de hele cultuur, de gebruiken en omgangsvormen zijn in Arabische landen anders dan wij gewend zijn. Tijdens de training besteden we daarom naast het vakjargon in uw branche ook aandacht aan de gebruikelijke aanspreek- en omgangsvormen. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Arabisch bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Arabisch van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Arabische taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Arabisch bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Arabisch nogmaals voor u op een rijtje:

✅ Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
✅ Volledig afgestemd op uw wensen
✅ Volledig afgestemd op uw doelen
✅ Volledig afgestemd op uw agenda
✅ Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
✅ Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Arabisch
✅ ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
✅ Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit. Ik vond het vooral leuk dat we naast het boek materialen en oefeningen gebruikten die op mijn verbeterpunten waren afgestemd. Ga zo door!”

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Spaans te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor een taaltraining van bewezen kwaliteit: