• Uitgebreide intake en analyse
  • Praktijkgericht programma op maat
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,78
  • Acht vestigingen in Nederland

Cursus Zakelijk Braziliaans/Portugees

Wilt u zakendoen in Brazilië? Weinig Brazilianen spreken Engels, dus is een goede beheersing van het Braziliaans-Portugees een eerste vereiste. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Braziliaans-Portugees, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Braziliaanse contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Braziliaans-Portugees op maat: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Braziliaans-Portugees doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Braziliaans-Portugees?

In Brazilië zijn persoonlijk contact en small talk belangrijk, en wordt er vaak zaken gedaan op basis van vertrouwen. Ook humor wordt gewaardeerd. Tijdens de training komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen aan bod. Ook besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Braziliaans-Portugees bij Elycio Talen

Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Braziliaans-Portugees verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op onze zes vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere dag inplannen, ook in de avonduren of in het weekend. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.