• Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Zakelijk Chinees op maat

Om succesvol zaken te doen in China zijn een goede beheersing van het Chinees en kennis van Chinese zakelijke gebruiken van groot belang. Graag helpen wij u daarbij met onze Cursus Zakelijk Chinees. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Chinees, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Chinese contacten tegemoet treedt.

De cursus Chinees wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw planning en wensen zijn leidend. Zodoende is voor iedereen die zijn of haar Chinees snel en doeltreffend wil verbeteren een oplossing op maat beschikbaar. Of u nu een beginner bent of een gevorderde spreker van het Chinees, samen met de ervaren taaltrainers verbetert u effectief uw taalniveau en communiceert u voortaan met meer zelfvertrouwen. Wij verzorgen de cursus Chinees op al onze vestigingen, bij u op locatie of online.

Een cursus Chinees op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u de Chinese taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Chinees doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus Chinees?

Niet alleen de taal, maar de hele cultuur, de gebruiken en omgangsvormen zijn in Chinese landen anders dan wij gewend zijn. Tijdens de training besteden we daarom naast het vakjargon in uw branche ook aandacht aan de gebruikelijke aanspreek- en omgangsvormen. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus Chinees bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Chinees van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Chinese taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Chinees bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Chinees nogmaals voor u op een rijtje:

✅ Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
✅ Volledig afgestemd op uw wensen
✅ Volledig afgestemd op uw doelen
✅ Volledig afgestemd op uw agenda
✅ Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
✅ Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Chinees
✅ ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
✅ Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

“Zeer professioneel en een goed inlevingsvermogen. Blijf zo doorgaan!”

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Chinees te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor een taaltraining van bewezen kwaliteit: