• Praktijkgericht programma op maat
  • Uitgebreide intake en analyse
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,78
  • Acht vestigingen in Nederland

Cursus Zakelijk Deens op maat

Bent u voornemens om zaken te doen in Denemarken? Een goede beheersing van het Deens en kennis van de (zakelijke) cultuur zal dan zeker gewaardeerd worden. Zo zal uw gesprekspartner zich beter begrepen en meer gerespecteerd voelen. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Deens, zodat u zelfverzekerder uw Deense contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Deens op maat: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training of een combinatie tussen deze vormen. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Deens doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Deens?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Deens aan bod. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Deens bij Elycio Talen

Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Deens verbeteren.Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op onze zes vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.