• Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Ervaren trainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd & CEDEO erkend
  • Makkelijk te bereiken met de auto en O.V.
  • Ook trainen in de avonduren
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Cursus Zakelijk Duits in Eindhoven

Elycio Talen heeft meerdere trainingslocaties in Eindhoven. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij in Eindhoven e.o. de Cursus Zakelijk Duits, een maatwerktraining die perfect op uw niveau, doelen, wensen en eisen wordt afgestemd. De Cursus Zakelijk Duits is geschikt voor iedereen die zakelijk Duits wil leren of verbeteren, van beginner tot vergevorderde!

Maatwerk: persoonlijk en resultaatgericht

Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u vanuit onze trainingslocaties in Eindhoven diverse trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Duits doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens de Cursus Zakelijk Duits?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels aan bod. Evenals de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in de Duitse cultuur. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Alleen ervaren taaltrainers en beproefde methodes

· Elke training zakelijk Duits is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
· Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers van het Duits
· Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het zakelijk Engels verbeteren.
· Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
· Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
· Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
· Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78 (2019).

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op onze vestiging in Eindhoven kunnen wij uw Cursus Zakelijk Duits op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.

Spoed? Snel uw zakelijk Duits verbeteren met een intensieve cursus

Wilt u snel resultaat, dan kunt u kiezen voor ‘het taalbad’, een intensieve taaltraining van Elycio Talen. Tijdens deze training wordt u gedurende een week volledig ondergedompeld in het Duits. In zeer korte tijd kunt u zo grote stappen maken. U wordt altijd één-op-één begeleid door uw persoonlijke trainer, native speaker van het Duits. Zo werkt u doelgericht aan de punten die specifiek voor uw situatie van belang zijn. Dankzij deze praktijkgerichte en intensieve aanpak heeft u na de training uw taalvaardigheid zodanig verbeterd, dat u optimaal voorbereid bent op uw internationale, zakelijke gesprekken en onderhandelingen.