• Cursus voor bedrijfsleven en overheid
 • Intensief praktijkgericht maatwerk
 • Volledig afgestemd op uw doelen en agenda
 • Ook in de avond en in het weekend
 • Meer dan 50 jaar ervaring. Score klanttevredenheid 9,78
 • Professionele taaltrainers, native speakers

Cursus zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

U wilt succesvol internationaal zakendoen. Een goede beheersing van het Engels is dan een eerste vereiste. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Engels, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw internationale contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Engels voor beginners en gevorderden: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, workshop Business English of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Engels doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Engels?

Tijdens de taalcursus besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels aan bod. Evenals de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in Angelsaksische culturen. U leert begrijpen wat er wel of juist ook niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Engels bij Elycio Talen

 • Elke taalcursus is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainer is altijd een ervaren professional en native speaker.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Engels verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Het beste resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Wij verzorgen de Cursus zakelijk Engels op een van onze locaties, bij u op kantoor of volledig online - precies zoals het u het beste uitkomt. Op de door u gewenste dag en tijd, ook in de avonduren of in het weekend. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.

Review

“Mijn docent Engels heeft vanaf het eerste moment ongelooflijk goed ingespeeld op mijn wens, om mijn zelf verworven kennis van de Engelse taal en grammatica te verbeteren en uit te breiden. Dankzij de door haar gekozen grammaticaonderdelen is mijn zinsbouw en conversatie in de afgelopen 4 maanden enorm vooruitgegaan. Ik kan zonder twijfel zeggen, dat deze individuele taaltraining mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Alles was uitstekend geregeld. Bedankt!”
Gabriela Spruijt – Labudová - Individuele training Engels ★★★★

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Waarom een zakelijke taalcursus Engels?Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor een taaltraining van bewezen kwaliteit: