• Uitgebreide intake en analyse
  • Praktijkgericht programma op maat
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,4
  • Acht vestigingen in Nederland

Cursus Zakelijk Fins

Succesvol zakendoen in Finland? Een goede kennis van de Finse taal en (zakelijke) cultuur is dan zeker een pre. Zo zal uw gesprekspartner zich beter begrepen en meer gerespecteerd voelen dan wanneer u alleen in het Engels communiceert. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Fins, zodat u succesvoller uw Finse contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Fins op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training of een combinatie tussen deze vormen. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Fins doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Fins?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Fins aan bod. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Fins bij Elycio Talen

Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Fins verbeteren.Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op onze acht vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.