• Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Italiaans voor beginners en gevorderden

Een cursus zakelijk Italiaans helpt u op weg naar succes op de Italiaanse markt. Want een goede beheersing van de Italiaanse taal en omgangsvormen geeft u een blijvende voorsprong en is cruciaal voor zakelijk resultaat. Wij helpen u om uw Italiaanstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en succesvoller zaken met hen te kunnen doen. U leert snel en doeltreffend van onze ervaren professionele Italiaanse taaltrainers, individueel of in groepsverband.

Onze cursus Italiaans voor beginners en gevorderden op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Italiaanse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Italiaans doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus Italiaans?

Wij helpen u met de Italiaanse taal en met het jargon van uw vakgebied. We maken u bekend met de gangbare aanspreekvormen en de gebruikelijke zakelijke formuleringen in het Italiaans. Bovendien krijgt u inzicht in de hiërarchie en de manier van besluiten nemen. En we informeren u over de verschillen tussen zakendoen in het noorden van Italië en het zuiden.

De voordelen van een cursus Italiaans bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Italiaans van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Italiaanse taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Italiaans bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Italiaans nogmaals voor u op een rijtje:
✅ Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
✅ Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
✅ Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
✅ Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Italiaans
✅ ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
✅ Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Italiaans te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Review

"Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!"
Hulya Avan, Wordline – ★★★★
Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor een taaltraining van bewezen kwaliteit:

Cursus Zakelijk Italiaans