• Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Voor beginners tot gevorderden
  • Ervaren trainers, native speaker
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Train ook in de avonduren & het weekend
  • Starten wanneer u wenst

Cursus Zakelijk Japans op maat

U wilt succesvol internationaal zakendoen in Japan. Een goede beheersing van het Japans is dan een eerste vereiste. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Japans, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw internationale contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Japans op maat: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Japans doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Japans?

Tijdens de training besteden we aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Japans aan bod. Evenals de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in de Japanse cultuur. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Japans bij Elycio Talen

Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Japans verbeteren.Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op onze acht locaties in Nederland kunnen wij uw training op iedere dag inplannen, ook in het weekend en in de avonduren. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!