• Intensief praktijkgericht maatwerk
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • CEDEO beoordeling van 9,78
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Noors voor Beginners en Gevorderden

Interesse in zakendoen in Noorwegen? Alhoewel hier over het algemeen ook goed Engels wordt gesproken, zal men het waarderen als u zich ook in het Noors verstaanbaar kunt maken. Zo laat u zien dat u uw (potentiële) zakenpartner of klant serieus neemt en bereid bent te investeren in een solide samenwerking. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte cursus zakelijk Noors op maat. Nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Noors, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw contacten tegemoet treedt.

Een cursus Noors op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Noorse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Noors doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Noors?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Noors aan bod. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

  De voordelen van een cursus Noors bij Elycio Talen

  Welk voordelen heeft de Cursus Noors van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Noorse taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

  Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Noors bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

  De voordelen van onze Cursus Noors nogmaals voor u op een rijtje:
  ✅ Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
  ✅ Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
  ✅ Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
  ✅ Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Noors
  ✅ ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
  ✅ Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

  Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Noors te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

  Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!