Cursus Zakelijk Portugees

Wilt u zakendoen in Portugal? Dan is een goede beheersing van het Portugees een eerste vereiste. Graag helpen wij u daarbij met onze Cursus Zakelijk Portugees. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Portugees, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw internationale contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Portugees op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training of een combinatie tussen deze vormen. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Portugees doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Portugees?

In Portugal zijn persoonlijke relaties belangrijk, en wordt er vaak zaken gedaan op basis van vertrouwen. Ook gaat het er een stuk traditioneler en hiërarchischer aan toe dan in Nederland. Tijdens de training leert u hoe u hier het beste mee om kunt gaan en komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen aan bod. Ook besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Portugees bij Elycio Talen

  • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
  • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
  • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Portugees verbeteren.
  • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
  • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
  • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78 (2019).
  • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op onze acht locaties in Nederland kunnen wij uw training op iedere dag inplannen, ook in het weekend en in de avonduren. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!