• Intensief praktijkgericht maatwerk
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • CEDEO beoordeling van 9,78
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Russisch voor Beginners en Gevorderden

Of u nu een beginner bent die het zakelijk Russisch wil leren, of een gevorderde die graag het zakelijk Russisch wil verbeteren, met de Cursus Zakelijk Russisch van Elycio Talen bent u verzekert van praktijkgericht maatwerk voor de beste zakelijke resultaten. Onze cursus zakelijk Russisch wordt nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en is direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Russisch, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Russische contacten tegemoet treedt.

Een cursus Russisch op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Russisch taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Russisch doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Russisch?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Russisch aan bod. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

  De voordelen van een cursus Russisch bij Elycio Talen

  Welk voordelen heeft de Cursus Russisch van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Russische taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

  Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Russisch bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

  De voordelen van onze Cursus Russisch nogmaals voor u op een rijtje:
  ✅ Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
  ✅ Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
  ✅ Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
  ✅ Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Russisch
  ✅ ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
  ✅ Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

  Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Russisch te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

  Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!