• Studeren waar en wanneer u maar wilt
  • Keuze uit meer dan 20 talen
  • Voor beginners en gevorderden
  • Op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • Op PC. laptop en mobiel
  • Inclusief gratis virtuele klassen

Het e-learningprogramma van Elycio Talen

  • studeren waar en wanneer u maar wilt
  • op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • oefeningen afgestemd op uw niveau
  • ook op mobiel
  • optioneel met uw persoonlijke trainer

Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen gebruik van de online studiepakketten van gerenommeerde internationale aanbieders als Rosetta Stone Catalyst en 7Speaking. Daarmee kunt u eenvoudig en doelgericht een nieuwe taal leren. Al onze pakketten omvatten vele uren aan leerstof en bieden een grote variatie aan oefenmateriaal. Bij Catalyst kunt u bovendien zonder meerkosten inschrijven op de vele virtuele klassen, die wekelijks worden verzorgd door een ervaren trainer. Alle pakketten zijn beschikbaar op pc, laptop én mobiel, zodat u altijd en overal kunt studeren. Het lesmateriaal is afgestemd op uw bestaande taalniveau en kan worden volledig worden aangepast aan uw eigen leerdoelen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw online taaltraining.

Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste past bij uw leerdoelen en studiemogelijkheden.

Begeleid worden door een ervaren taaltrainer?
Het grote voordeel van online een taal leren bij Elycio Talen is dat u altijd kunt studeren in het tempo en op de tijd en plaats die u het beste uitkomt. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Want naar wens kunt u tijdens de training worden begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coacht en ondersteunt (face-to-face of op afstand). En samen met u nauwkeurig uw vorderingen in de gaten houdt, zodat u uw leerdoelen effectief en efficiënt realiseert.

Meer dan 20 talen en taalvarianten
U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende talen en taalvarianten:

Arabisch, Chinees (Mandarijn), Duits, Engels (Brits of Amerikaans) , Frans, Filipijns (Tagalog), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Iers, Italiaans, Japans, Koreaans, Latijn, Nederlands, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Spaans (Spanje of Latijns Amerika), Russisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

Kies zelf voor e-learning of blended learning
Uiteraard kunt u kiezen voor een volledig zelfstudieprogramma. Waarbij een van onze ervaren trainers u desgewenst begeleidt op de manier die u het beste past.

En natuurlijk kunt u ook kiezen voor blended-learning: een combinatie van zelf online studeren met een e-learningpakket en één-op-één training met uw persoonlijke trainer. Het beste van twee werelden!

Direct een online taalcursus of taalassessment bestellen?
In onze webshop bestelt u eenvoudig een professionele online taalcursus en/of taaltest. Na uw bestelling ontvangt u binnen één werkdag per mail uw persoonlijke inlogcode met een link. Daarmee kunt u op elk gewenst moment beginnen aan uw online taalcursus of een taaltest doen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!