• Studeren waar en wanneer u maar wilt
  • Keuze uit meer dan 20 talen
  • Voor beginners en gevorderden
  • Op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • Op PC. laptop en mobiel
  • Inclusief gratis virtuele klassen

Het e-learningprogramma van Elycio Talen

  • studeren waar en wanneer u maar wilt, ook op uw mobiel
  • op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • onbeperkt deelnemen aan (gratis) virtuele lessen
  • optioneel met uw persoonlijke trainer

Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen gebruik van de online studiepakketten Rosetta Stone Catalyst en 7Speaking, waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. Beide pakketten omvatten vele uren aan leerstof en bieden een grote variatie aan oefenmateriaal. Bij Catalyst kunt u bovendien zonder meerkosten inschrijven op de vele virtuele klassen, die wekelijks worden verzorgd door een ervaren trainer. Zowel Catalyst als 7Speaking zijn beschikbaar op PC, laptop én mobiel, zodat u altijd en overal kunt studeren. Het lesmateriaal is afgestemd op uw bestaande taalniveau en kan worden volledig worden aangepast aan uw eigen leerdoelen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw online taaltraining.

Naar wens begeleiding door een ervaren taaltrainer

Het grote voordeel van online een taal leren bij Elycio Talen is dat u altijd kunt studeren in het tempo en op de tijd en plaats die u het beste uitkomen. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Want naar wens kunt u tijdens de training worden begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coacht en ondersteunt (face-to-face of op afstand). Daarnaast ontvangt u tussentijds gedetailleerde rapporten over de vorderingen die u boekt tijdens de taaltraining.

Talenaanbod e-learning

Elycio Talen biedt een ruim talenaanbod. U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende talen en taalvarianten:

Arabisch, Chinees (Mandarijn), Duits, Engels (Brits of Amerikaans) , Frans, Filipijns (Tagalog), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Iers, Italiaans, Japans, Koreaans, Latijn, Nederlands, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Spaans (Spanje of Latijns Amerika), Russisch, Turks, Vietnamees, Zweeds


Kies zelf voor e-learning of blended learning

Uiteraard kunt u kiezen voor een volledig zelfstudieprogramma. Waarbij een van onze ervaren trainers u desgewenst begeleid op de manier die u het beste past.

En natuurlijk kunt u ook kiezen voor blended-learning: een combinatie van zelf online studeren met een e-learningpakket en één-op-één training met uw persoonlijke trainer. Het beste van twee werelden!


Neemt u voor meer informatie of advies gerust contact op met één van onze vestigingen.


Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor bewezen kwaliteit: