• Studeren waar en wanneer u maar wilt
  • Keuze uit meer dan 20 talen
  • Voor beginners en gevorderden
  • Op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • Op PC. laptop en mobiel
  • Inclusief gratis virtuele klassen

Het e-learningprogramma van Elycio Talen

  • studeren waar en wanneer u maar wilt, ook op uw mobiel
  • op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • onbeperkt deelnemen aan (gratis) virtuele lessen
  • optioneel met uw persoonlijke trainer

Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen gebruik van de online studiepakketten Rosetta Stone Catalyst en 7Speaking, waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. Beide pakketten omvatten vele uren aan leerstof en bieden een grote variatie aan oefenmateriaal. Bij Catalyst kunt u bovendien zonder meerkosten inschrijven op de vele virtuele klassen, die wekelijks worden verzorgd door een ervaren trainer. Zowel Catalyst als 7Speaking zijn beschikbaar op pc, laptop én mobiel, zodat u altijd en overal kunt studeren. Het lesmateriaal is afgestemd op uw bestaande taalniveau en kan worden volledig worden aangepast aan uw eigen leerdoelen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw online taaltraining.

Naar wens begeleiding door een ervaren taaltrainer
Het grote voordeel van online een taal leren bij Elycio Talen is dat u altijd kunt studeren in het tempo en op de tijd en plaats die u het beste uitkomt. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Want naar wens kunt u tijdens de training worden begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coacht en ondersteunt (face-to-face of op afstand). Daarnaast ontvangt u tussentijds gedetailleerde rapporten over de vorderingen die u boekt tijdens de taaltraining.

Talenaanbod e-learning
Elycio Talen biedt een ruim talenaanbod. U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende talen en taalvarianten:

Arabisch, Chinees (Mandarijn), Duits, Engels (Brits of Amerikaans) , Frans, Filipijns (Tagalog), Grieks, Hebreeuws, Hindi, Iers, Italiaans, Japans, Koreaans, Latijn, Nederlands, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Spaans (Spanje of Latijns Amerika), Russisch, Turks, Vietnamees, Zweeds

Kies zelf voor e-learning of blended learning
Uiteraard kunt u kiezen voor een volledig zelfstudieprogramma. Waarbij een van onze ervaren trainers u desgewenst begeleid op de manier die u het beste past.

En natuurlijk kunt u ook kiezen voor blended-learning: een combinatie van zelf online studeren met een e-learningpakket en één-op-één training met uw persoonlijke trainer. Het beste van twee werelden! Het is tevens mogelijk om direct en eenvoudig uw Online Cursus (Rosetta Catalyst) of Online Taaltest (Bright Language) te bestellen in onze Webshop.

Neemt u voor meer informatie of advies gerust contact op met één van onze vestigingen.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan direct in op onze contactpagina.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!