• Beschikbaar op alle vestigingen
  • Elke werkdag in te plannen
  • ISO gecertificeerd & CEDEO-erkend
  • Meer informatie

Groepstaaltraining (klassikaal) met open inschrijving

Elycio Talen biedt al sinds 1966 groepstaaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven of de overheid. Iedere zakelijke professional kan meedoen, van beginner tot gevorderde. Alle deelnemers trainen onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer interactief aan taalverbetering. Altijd in groepen met deelnemers van een gelijk taalvaardigheidsniveau.

Inhoud groepstaaltraining
Onze groepstrainingen zijn gerelateerd aan zakelijke situaties waar u en uw medewerkers in de praktijk mee te maken krijgen. Dit vormt de basis van uw groepstraining. Omdat onze groepstrainingen bestaan uit kleine groepen van maximaal acht deelnemers kunnen wij ruime persoonlijke aandacht voor iedereen garanderen. Het regelmatig bijwonen van de trainingssessies geeft recht op een certificaat. U traint in de avonduren op een locatie van Elycio Talen 10 x 2 uur of 12 x 2 uur afhankelijk van het taalvaardigheidsniveau bij aanvang van de training.

Effectief leren door te doen
Bij de meeste van onze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent primair op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies die uw zelfvertrouwen bevorderen, uw woordenschat vergroten en uw inzicht in de grammaticale structuren verbeteren.

Doelstellingen van een open groepstraining
- Effectief taalvaardigheid en cultureel begrip verbeteren voor praktisch dagelijks gebruik;
- Uw vocabulaire en vakterminologie uitbreiden;
- Doeltreffend en efficiënt zakelijke communicatievaardigheden ontwikkelen;
- Betere zakelijke resultaten realiseren

De groepstaaltrainingen met open inschrijving gaan van start bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 deelnemers).

Meer weten? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor bewezen kwaliteit: