• Doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
  • Alleen geldig van 1 t/m 31 oktober 2020
  • Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
  • 30 uur training plus e-learning licentie
  • 15 uur online training incl. lesmateriaal
  • Voor een speciaal tarief

Elycio's Herfstbad 2020

Nieuw jaargetijde, nieuwe plannen! Verbeter in korte tijd uw taalvaardigheid met een Herfstbad van Elycio Talen.
Dit jaar zowel online als op een van onze locaties!

Van 1 t/m 31 oktober 2020 kunt u in korte tijd uw taalvaardigheid opfrissen of verbeteren met een Herfstbad. Zo gaat u energiek en opgeladen het najaar in én communiceert u nog succesvoller met uw internationale relaties en collega's!

U kunt kiezen voor een Herfstbad van 30 uur (vijf dagen achtereen 6 uur per dag) op een van onze locaties of voor een digitaal Herfstbad van 15 uur (twee weken dagelijks 1,5 uur online les). Uiteraard kunt u ook beide combineren.

Een plezierige en leerzame buitenlandervaring
Uw professionele taaltrainer, native speaker van de taal waarin u getraind wordt, laat u een nieuwe taalkundige en culture wereld ontdekken. U spreekt alleen in de doeltaal en ervaart de (zakelijk) culturele verschillen aan den lijve. In korte tijd verbetert u effectief en efficiënt uw taalvaardigheid én leert u de gewoontes en gebruiken kennen van een andere zakelijke cultuur. Zo bouwt u een solide basis voor optimaal resultaat.

Specifiek afgestemd op uw situatie: de perfecte basis voor succes
Vakjargon, zakelijke gebruiken, woordenschat, nuances, standaardformuleringen; omdat het Herfstbad nauwkeurig en volledig op uw leerdoelen en zakelijke situatie wordt afgestemd, kunt u na de training uw nieuwe vaardigheden direct toepassen in uw dagelijks werk. U communiceert onmiddellijk makkelijker en met beter resultaat met uw zakelijke relaties. Intensief, plezierig, doelgericht en effectief: beter laat ons Herfstbad op maat zich niet samenvatten.

De voordelen van een Herfstbad
✅ Snel en doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
✅ Intensieve 1-op-1 training
✅ Zowel online als op een van onze locaties
✅ Geheel afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen
✅ Voor een speciaal tarief

Herfstbad van 30 uur inclusief lesmateriaal en e-learninglicentie
Het Herfstbad op maat omvat 30 uur 1-op-1 privétraining met een professionele taaltrainer, op een vestiging van uw keuze. Bovendien krijgt u een e-learninglicentie voor drie maanden. Hiermee heeft u altijd en overal, zelfs op uw mobiel, toegang tot online actueel oefenmateriaal dat is afgestemd op uw persoonlijke interesses. Zo kunt u tijdens en na uw training blijven werken aan het verder verbeteren van uw taalvaardigheid en haalt u maximaal rendement uit de training.
Uiteraard worden op al onze kantoren de corona-maatregelen toegepast en nageleefd.
> Dit najaar kunt u het Herfstbad, inclusief e-learninglicentie, volgen voor het sterk gereduceerde tarief van € 2.395,00

Online Herfstbad van 15 uur inclusief lesmateriaal
Onze professionele taaltrainers helpen u ook online en op afstand graag bij het realiseren van uw doelen. Het digitale Herfstbad bestaat uit 15 uur 1-op-1 maatwerktraining via Teams. Desgewenst kunnen de lessen zonder kosten omgezet worden naar face-to-face lessen bij ons op kantoor.
> Volg dit najaar ons digitale Herfstbad voor het sterk gereduceerde tarief van € 975,00 inclusief lesmateriaal.

Voorwaarden
> Deze tarieven zijn alleen geldig voor trainingen die in een aaneengesloten periode worden gevolgd van 1 tot en met 31 oktober 2020.

> U profiteert dit najaar van ons gereduceerde tarief voor een Herfstbad Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans.

Wilt u zich laten onderdompelen in een andere taal? Ook dat is mogelijk! Neemt u dan gerust contact op met een van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Het Herfstbad kunt u volgen op een van de volgende Elycio-locaties: Amsterdam, Arnhem, Emmen, Enschede, Eindhoven, Maastricht, Rijswijk, Zeist of Zwijndrecht.

Heeft u vragen of wilt u een Herfstbad reserveren? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.