• Veelvuldig bewezen inhoud en resultaat
  • Naar wens op maat gesneden
  • ISO gecertificeerd & CEDEO-erkend
  • Beschikbaar op alle vestigingen
  • Elke werkdag in te plannen
  • Ook in-company

Informatie Taalpakketten

Informatie
Werken aan uw uitspraak. Zinsconstructies. Juridisch Engels of zakelijk Duits. Etiquette binnen het taalgebied. Het voeren van zakelijke telefoongesprekken of het schrijven van een goede zakelijke e-mail.

Het zijn zomaar wat voorbeelden van onze bewezen pakketten met basisvaardigheden, die desgewenst kunnen worden afgestemd op uw verdere behoeften. Allemaal bedoeld om u dichter bij het realiseren van uw zakelijke doelen te brengen. Alle reden dus om deze vaardigheden te verwerven of juist om ze op te frissen.

De basispakketten van Elycio Talen zijn standaard beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans en op aanvraag ook in alle andere talen. De trainingen vinden plaats op een locatie van Elycio Talen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Al onze taalpakketten zijn ook als spoed- of incompany training af te nemen.

Trainers zijn native speakers, ervaren professionals
Al onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, ervaren professionals, die al velen hebben geholpen met het verbeteren van hun taalvaardigheid, de juiste toepassing van het vakmatig taalgebruik en deelnemers hebben geïntroduceerd in de zakelijke cultuur en gebruiken van de gebieden waar de taal wordt gesproken. Zij helpen ook u en uw collega's daarmee graag op weg!