• Beschikbaar op alle vestigingen
  • Elke werkdag in te plannen
  • ISO gecertificeerd & CEDEO-erkend

Legal English (individueel of in groepen)

Engels is de taal van de internationale zakenwereld. Vooral in de juridische branche, waar het geschreven en gesproken woord zo letterlijk genomen wordt, is het belangrijk om helder en accuraat te communiceren in het Engels. Werken in de juridische wereld vereist meer dan algemeen goede beheersing van de Engelse taal. Juridische taal heeft een eigen uitgebreide woordenschat, terminologie, zinsbouw en regels voor helderheid en samenhang.

Tijdens de training Legal English bij Elycio Talen komen de juridische basiswoordenschat en de communicatieve vaardigheden aan bod die nodig zijn voor gesprekken over o.a. handelsrecht, sociaal recht, fiscaliteit, Europees recht en intellectuele eigendom.

Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is en communiceert in een juridische context. Werkt u als jurist of juridisch adviseur, notaris of advocaat of communiceert u met collega’s en klanten in een juridische omgeving? Dan wilt u effectief kunnen onderhandelen, presenteren en correcte juridische documenten kunnen opstellen in het Engels.

Wilt u effectief communiceren in een juridische omgeving? Dan is deze training geschikt voor u.

Meer weten, neem gerust contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.