Onze maatwerk methode

Een taaltraining bij Elycio Talen wordt altijd voorafgegaan door een vaste en resultaatgerichte intakeprocedure en trainingsopbouw. Na een uitgebreide mondelinge en schriftelijke test van het startniveau van de deelnemers worden verschillende stappen doorlopen, die zijn gericht op een effectieve ontwikkeling van uw taalvaardigheid.

Een goede afstemming op wensen en behoeften
Veel klanten roemen de afstemming van de training op hun specifieke wensen, zoals het doorvragen naar de functie van de deelnemers en waarvoor het geleerde gebruikt zal worden. Ook zijn er veel complimenten voor de manier waarop Elycio-trainers zich vooraf verdiepen in de sector van de klant en voor hun kennis van technische termen en jargon:

  • Gedegen inventarisatie van uw leerdoelen, wensen en mogelijkheden;
  • Samenstelling van een leerplan op maat in nauw overleg;
  • Gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de training;
  • Afstemming van studiemateriaal en werkvormen op de dagelijkse praktijk
  • Tussentijdse evaluaties voor optimale afstemming;
  • Goede afstemming en bereikbaarheid.


Prettig zakendoen, ook met de rest van de organisatie

Veel referenten prijzen ook de organisatie en administratie van de trainingen bij Elycio Talen. Medewerkers zijn altijd goed bereikbaar en stellen zich flexibel op. Deelnemers kunnen vaak binnen een week starten met een training. Afspraken worden goed nagekomen en rekeningen worden altijd conform offerte ingediend. Heeft u interesse in een training? Maak dan een afspraak met een vestiging bij u in de buurt voor een vrijblijvend intakegesprek.