• Beschikbaar op alle vestigingen
  • Elke werkdag in te plannen
  • ISO gecertificeerd & CEDEO-erkend

Nederlands voor expats (basispakketten) (individueel of in groepen)

Met de basispakketten ‘Nederlands voor expats’ leert u in korte tijd de basisbeginselen van het Nederlands. Deze training helpt expats om effectief te communiceren met Nederlandse collega’s en zakenrelaties. Bovendien leert u meer over Nederlanders en hun stijl van samenwerken en zakendoen.

Deze training is geschikt voor expats die een basisvaardigheid in het Nederlands willen opbouwen. Uiteraard is het mogelijk na de basistrainingen vervolgtrainingen te volgen om het gewenste taalvaardigheidsniveau te bereiken.

Er is een taalpakket van 20 uur Nederlands voor Engelstalige expats of expats met een goede beheersing van het Engels (B2) en een taalpakket voor expats van 30 uur Nederlands voor expats die de Engelse taal niet of slechts beperkt machtig zijn.

Interesse in een van onze taalpakketten voor expats?

Leuk! Dan verzoeken wij vriendelijk om uw aanvraag online in te dienen of om telefonisch contact op te nemen met de voor u meest dichtstbijzijnde vestiging van Elycio Talen. Op onze contactpagina treft u zowel de online contactformulieren als onze telefoonnummers.