Onze taal trainers

Elycio Talen beschikt over zo’n 250 vaste trainers die taal- en cultuurtraining geven aan een breed scala van bedrijven en instellingen. Hiernaast huren wij honderden professionals in voor taaltrainingen in minder courante talen. Al onze trainers en vertalers zijn native speakers. Zij kennen de zakelijke cultuur van hun vaderland van binnenuit en zijn vaak gespecialiseerd in specifieke sectoren als financiën, marketing of techniek.

Elycio Talen zorgt er altijd voor dat iedere klant wordt gekoppeld aan de juiste trainer, of het nu gaat om een individuele taaltraining of incompany taaltraining. Ook werken wij met vaste contactpersonen, die door hun professionaliteit optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeften. Bekijkt u gerust eens ons taalaanbod

Onze trainers worden beoordeeld met een 9,78
Respondenten op klanttevredenheidsonderzoeken zijn zeer positief (score 9,78 volgens CEDEO) over onze trainers. Ze worden vooral geprezen vanwege hun kennis van het vakgebied van de deelnemers, waardoor ze veel praktijkvoorbeelden kunnen geven. Een ander veel genoemd pluspunt is de goede feedback die trainers geven aan deelnemers. U kunt hier het complete CEDEO rapport downloaden.

Neemt u voor meer informatie gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt.