Ervaringen van onze deelnemers

Elycio Talen biedt al meer dan 50 jaar zakelijke taaltrainingen op maat waarmee u in alle taalgebieden ter wereld de beste resultaten realiseert. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,78! Wij organiseren meer dan 2000 taaltrainingen per jaar dus velen zijn u al voorgegaan.

Reviews juli 2020
“Ik ben zeer tevreden over de inhoud van mijn cursus en de persoonlijke begeleiding. In samenspraak met mijn trainer hebben we vele onderwerpen uit mijn dagelijkse werkzaamheden behandeld, zoals email correspondentie, presentaties en internationale culturele beleefdheidsvormen. De trainer heeft een brede interesse en een uitgebreide internationale ervaring. In verband met de Corona maatregelen hebben we de training volledig online gedaan en dat is prima verlopen middels video calls. Op basis van mijn ervaring(en) kan ik Elycio Talen aanbevelen.”
Jan van Heeswijk, Individuele training Engels ★★★★

“Leuke trainer, was enthousiast en luisterde naar onze wensen. Veel woorden geleerd en beter begrip van medisch-Duits. Goed opgepakt met Zoom. Toch is het in het echt nóg leuker denk ik.”
AcuteZorg, Incompany training Duits ★★★★

Reviews juni 2020
“Ik vond het een bijzonder fijne training met een geweldige coach. Het sloot volledig aan bij mijn ontwikkel wens. Ik heb ontzettend veel mogen en kunnen leren van mijn trainer. Dit kwam door haar geduld en kennis waarmee ze mij ondersteunde en ervoor zorgde dat ik mij heb kunnen ontwikkelen. Nogmaals mijn dank hiervoor.”
Erik van den Heuvel, NS Group N.V. – Incompany training Nederlands ★★★★

"De lessen als heel prettig ervaren. Een goede stimulans om thuis aan het werk te gaan en dit in de praktijk meer toe te passen. Ik heb mijn leerdoelen behaald."
Incompany training Duits, AcuteZorg
★★★★

"Geen advies. Een goede keuze voor een training in uw eigen tempo!"
Individuele training Nederlands
★★★★

“Het was goed, mijn woordenschat is groter en dat zal het helpen van Duitse patiënten ten goede komen. Blijf zo doorgaan, het was goed afgestemd en de trainer was bekwaam.”
Incompany training Duits ★★★★

“Goede intake, goede ondersteuning vanuit Elycio, flexibele vakbekwame lerares Frans en goed lesmateriaal.”
Henk Bos – Individuele training Frans ★★★★

“Veel geleerd, kwalitatief goede cursus ondanks dat alles plots digitaal moest vanwege corona (hoewel in real-life nóg beter geweest zou zijn). Tevens echt relevant voor de praktijk!”
Incompany training Duits ★★★★

"Very good experience. Lessons were very informative. Learned quite a bit, already feel marginally conversational."
Esso Nederland BV - Duo-training Nederlands
★★★★

"Sluit goed aan op mijn wens."
Dennis Donkers - Individuele training Frans
★★★★

“De trainer deed er alles aan om de leerdoelen aan te laten sluiten op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden.”
Patricia Witjes - Individuele training Duits
★★★★

“De training was goed. Trainer probeerde alles goed en duidelijk uit te leggen. Gaf voldoende huiswerk op.”
Priya Sathasivam Sivasupramaniam, Schenker Logistics Nederland B.V. – Incompany groepstraining Engels
★★★★

“Goed strak programma! De tijd is optimaal benut!”
Incompany training Engels ★★★☆

Reviews mei 2020

"Erg fijne manier om een stap verder te komen met mijn Duits. De docente heeft veel tijd genomen voor specifieke situaties in mijn sector en we hebben heel veel gesproken samen, wat nuttig was en ook leuk."
Gineke van Dijk, Tennet - Individuele training Duits ★★★★

"Ik heb erg genoten van de oefeningen die door de trainer bedacht waren. Op een "speelse" manier met Duits bezig zijn."
Lieke de Waal, ING - Individuele training Duits ★★★★

"Cursus heeft me echt geholpen om het niveau van mijn Engels te verbeteren. Docent was altijd bereid om te helpen, ook buiten de lessen om. Ik zou een cursus zeker aanraden."
Oscar Dröge, Mammoet – Individuele training Engels ★★★★

"Ik heb Elycio Talen inmiddels zeker bij mijn collega's aanbevolen. De leerstof vond ik prima en het contact met de trainer was erg prettig. Voorbeelden in de les die goed aansluiten op de praktijksituatie. Ondanks de corona periode en zelfs een keer telefonisch les is het via de digitale weg goed gegaan."
Ruud de Jong, KP Holland – Individuele training Frans ★★★★

“Heel flauw maar er moet altijd ruimte zijn voor verbetering daarom geen 10. Ook ben ik heel tevreden over hoe jullie het lesgeven online hebben opgepakt vanwege corona. Dat ging perfect. Al met al zeer tevreden en zal ik jullie zeer zeker aanbevelen. Mijn advies is om vooral zo door te gaan.”
Miriam Rodenburg – Individuele taaltraining Duits ★★★☆

“From the trainer and the school perspective, everything was perfect. COVID times are challenging and anyway everything was fine.”
Eduardo Barra Cordeiro – Individuele training Nederlands ★★★★

“Zeer professioneel en een goed inlevingsvermogen. Blijf zo doorgaan!”
Individuele training Engels ★★★★

★★★★
Susan Ding, Schenker Logistics Nederland B.V. – Duo-training Nederlands

"In een relatief korte leergang mijn Engels behoorlijk verbeterd en veel tips meegekregen, bedankt Elycio! Ga zo door!"
Individuele training Engels ★★★★

Reviews april 2020
"Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!"
Hulya Avan, Wordline – Individuele training Engels ★★★★

"Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken."
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij - Individuele training Spaans ★★★★

“Ik heb op een prima manier mijn lessen ontvangen. Ik kan terugzien op een goede leerperiode. Mensen met dyslexie blijft maatwerk om verdere stappen te maken. Ik vond dat dit goed gelukt is.”
Bert v.d. Meer - Individuele training Engels ★★★★

“Het was een supergezellige training met heel veel mogelijkheden om praktijkvoorbeelden in de training te behandelen en precies daarop te focussen waar wij in de praktijk behoefte aan hadden. Niets aan veranderen! Helemaal tevreden!”
Incompany training Duits ★★★★

Reviews maart 2020

“Miriam is een fantastische lerares. Wisselt de lessen af (video kijken, audio luisteren, quizjes, grammatica, lezen). Geeft boeiend les, luistert goed naar vragen/opmerkingen, acteert op werksituaties en beloont de cursisten met een sticker of chocolaatje. Er is ruimte voor zowel concentratie als lachen. Erg veel van opgestoken!”
Sandy Overman, Royal Lemkes - Incompany training Duits ★★★★

"I was very satisfied. The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I hope to be able to have more follow-up lessons."
De Brauw Blackstone Westbroek - Incompany training Dutch ★★★★

“De welwillendheid van James om je een stap verder te brengen en het feit dat de training 1 op 1 gegeven wordt zorgt ervoor dat het echt een training op maat is die heel goed aansluit bij mijn leerdoelen.”
Vincent Peer – Individuele (vervolg)training Engels ★★★★

“Julien is an amazing teacher. Geduldig, past zich aan mijn behoeften en snelheid aan, creatief.”
Individuele training Nederlands ★★★★

Reviews februari 2020
"Een hele goede ervaring met coach James. Hij is geduldig, legt goed uit, is flexibel. Speelt in op actuele situaties. Cursist kan zelf aangeven waar hij het over kan hebben. Mooie mix van theorie, maar vooral praktijk."
Tatiana Krol, ING - Individuele training Engels
★★★★

“Ik heb een individuele cursus gevolgd en dat was echt een prima ervaring. Ik heb ook een hele professionele en een leuke docent gehad. Ik ben helemaal blij met de cursus en met de trainer!”
Magdalena Zimoch, Individuele training Nederlands ★★★★

“Ik heb de training met veel plezier gevolgd, complimenten voor Dorothy, zij heeft veel voor mij gedaan. Ik heb de training als erg prettig ervaren en met veel plezier gevolgd. Complimenten daarvoor. Voor mij was het prima.”
Individuele training Engels ★★★★

“The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I was very satisfied, hope to be able to have more follow-up lessons.”
De Brauw Blackstone Westbroek N.V. – Incompany training Nederlands ★★★★

“De docent is zeer goed, ze probeert alle cursisten’s niveau te bereiken. Ze is vriendelijk.”
Reeham Khalil - Incompany training Nederlands ★★★★

Reviews januari 2020

"Ik heb echt genoten van het feit dat Stanny mijn lerares was. Zij was georganiseerd, professioneel en vriendelijk. Ze dwong ons om meer te praten in de klas. Ik heb het gevoel dat mijn Nederlands is verbeterd en ik heb meer vertrouwen in het Nederlands spreken."
Erdi Akyüz, Duo training Nederlands ★★★★

"Prima invulling welke aansloot bij mijn behoefte en op mijn niveau. Prima locatie, een top docente en goede gastvrijheid."
Arjan Gaal, NS Group N.V. - Individuele training Engels ★★★★

"Veel vrijheid om zelf aan te dragen wat je wilt leren en geduld van de trainer."
Deltares - Incompany training Engels ★★★★

“De trainer is ontzettend behulpzaam en heeft mij goed geholpen in mijn proces. De 1 op 1 training voelde echt als op maat gemaakt en ik ben er zeer over te spreken. De training was zeer praktisch toepasbaar op mijn werkzaamheden en ook met de hulpmiddelen (telefoonkaart) die ik heb gekregen ben ik erg blij.”
Individuele training Duits ★★★★

“Mijn trainster Desiree was een uiterst vriendelijke en vooral goede trainster. Ze had alles goed afgestemd op mijn werkgebied en ben ook zeer tevreden hiermee. Ook heeft ze het beste naar boven weten te halen in me, dus letterlijk de krenten in de pap meegekregen en zou haar dan ook zeker aanraden als mijn collega’s ook deze cursus gaan volgen. Dus al met al meer dan tevreden en Desiree heeft het beste en hoogste niveau in me naar boven weten te halen!”
Incompany training Duits ★★★★

Reviews december 2019

"De trainer Stephanie schakelt goed tussen de niveau's en past het programma aan indien nodig. Niks anders dan complimenten voor Stephanie. Enorm bedankt."
Groepstraining, Acute zorg Euregio - Incompany training Duits ★★★★

“Ik ben zeer te spreken over mijn trainster Gill. Ze is heel prettig in de omgang en verifieert vaak en dat is heel prettig. Tevens was de hele training toegespitst op mijn praktijk situatie. Heel knap hoe ze daar in mee ging. Ook door goede vragen te stellen heb ik geleerd om mij te kunnen verdedigen in het Engels.”
Melanie Cremers - Individuele training Engels ★★★★

"Hele goede ervaring, leuke trainster!"
Femke de Gruijter, Schenk Papendrecht B.V. Incompany training Frans ★★★★

"Geen verbeteringen, zo doorgaan. Zeer leuke cursus! Enthousiaste lerares, interactief, voldoende huiswerk (niet te veel gezien full time baan)."
Marijke van den Heuvel, Acute zorg Euregio - Incompany training Duits ★★★☆

“Training sloot goed aan op onze wensen. Super dat de training incompany gegeven kon worden. Goede trainer (goed voorbereid, kundig en fijne manier van overdragen). Zorgde bovendien voor een prettige sfeer zodat de omstandigheden optimaal waren en we veel hebben kunnen bereiken! De trainer heeft ervoor gezorgd dat mijn basis (niveau en vertrouwen daarin) goed is.”
Incompany training Engels ★★★★

“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit. Ik vond het vooral leuk dat we naast het boek materialen en oefeningen gebruikten die op mijn verbeterpunten waren afgestemd. Ga zo door!”
Individuele training Nederlands ★★★★

Reviews november 2019
"Jordi was een zeer enthousiaste trainer die leuke en leerzame lessen verzorgde, aangepast aan onze behoefte. Hij deed dit o.a. door aparte kopieën met basisleerstof te maken Ook gaf hij op deze manier enkele keren op ons afgestemd huiswerk mee. Ik keek er elke week naar uit!"
Maarten van Bree, Howden Netherlands BV - Incompany training Spaans ★★★★

“Flexibiliteit met de grote groep was zeer goed, mijn complimenten voor zowel de docent als Elycio Talen waardoor we met zo'n grote groep belangstellenden toch gezamenlijk de cursus Spaans hebben kunnen volgen.”
Peter Holkers, Howden Netherlands BV - Incompany training Spaans ★★★★

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”
John Otten, Scania Zwolle ★★★★

“Prima training, sluit goed aan bij mijn/ons niveau.”
L.M.J. van Paassen, Incompany groepstraining Engels ★★★★

“Dit was een prima setting, vooral om dit samen met een collega te doen, zodat er ook rollenspellen konden worden specifiek toegepast op de werksituatie”
Incompany duo-training Engels ★★★★

“Deze training sloot goed aan op mijn wensen. De trainer deed goed haar best om mijn Engelse taal niveau op te schalen. En het is gelukt. Top trainer.”
Individuele training Engels ★★★★

“Goed lesmateriaal en goede lerares die fanatiek is en erop let dat ik mijn huiswerk gemaakt heb. Ook legt zij heel goed de vinger op de zere plek en op de aandachtspunten als ik ergens niet zo goed in was.”
Individuele training Engels ★★★★

Reviews oktober 2019

“Zeer tevreden over de wijze van lesgeven, is gevarieerd. Trainster sluit goed aan bij mijn wensen/huidige leven in het buitenland en ze maakt gebruik van goed lesmateriaal. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn trainster de cursus heeft ingevuld samen met mij.”
Individuele training Engels ★★★★

“Mijn Duits is verbeterd en de lerares was heel erg goed. Prettige omgang, ging in op al de vragen en kwam zelf ook met leuke onderwerpen. Heel erg tevreden.”
Individuele training Duits ★★★★

“It was a very concentrated and intense course, it gave me exact the kick-start I needed.”
Individual training Dutch ★★★★

“Ik voelde me op mijn gemak bij mijn trainer Anabel en heb ontzettend veel van haar kunnen leren. Er was voldoende ruimte voor vragen en om te oefenen. Ik ben zeer tevreden en weet jullie te vinden als ik verder wil!”
Individuele training Spaans ★★★★

“Best teacher ever!”
Incompany groepstraining Nederlands ★★★★

“De trainer luistert goed naar je wensen en heeft vooral goed benadrukt dat de toon en sensitiviteit heel belangrijk is. Dat vond ik heel leerzaam. Nederlanders worden vaak als bot en direct ervaren, dat is mij nu duidelijk geworden waar dat vandaan komt!”
Individuele training Nederlands ★★★★

“Het contact met Elycio talen heb ik als zeer prettig ervaren, de studiematerialen waren goed verzorgd. De leslokalen zijn goed voorzien en prettig om in les te krijgen. Trainers waren zeer professioneel.”
Individuele training Frans ★★★★

Interesse in een van onze diensten? Schrijf u hier in voor een taaltraining.