Ervaringen van onze deelnemers

Elycio Talen biedt al meer dan 50 jaar zakelijke taaltrainingen op maat waarmee u in alle taalgebieden ter wereld de beste resultaten realiseert. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,78! Wij organiseren meer dan 2000 taaltrainingen per jaar dus velen zijn u al voorgegaan.

Reviews oktober 2020
“De training was perfect toegepast op mijn kennis, situatie en werkomgeving.”
Vincent Babes, PosadMaxwan - Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“I would like to make a compliment to the teacher who was super creative and kept the group interested even if in the middle of the course we needed to switch to online lessons.”
Anastassiya Krutko, Bio Base Europe – CDC - Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Great teacher, method and materials!”
Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Grote verbetering van mijn vocabulaire en grammatica. Goede ondersteuning van trainer!”
Henri Alteveer, ABN AMRO Verzekeringen - Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Prima digitale opleiding met goede lerares, die met leuke, ondersteunende verhalen en feiten de kennis op een goede manier overbrengt.”
Ans Wittebol – Individuele taaltraining Spaans ★★★★★

“De trainer heeft een prettige persoonlijkheid, je voelt je op je gemak in de les. Wanneer je hem een vraag per e-mail stuurt, reageert hij daar zeer snel op. De onlline lessen zijn goed gevuld en het is erg leerzaam om van een native speaker les te krijgen. Je leert zo niet alleen de taal maar ook een stukje van Engeland en hun gebruiken.”
TNO - Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“The training was perfect.”
Ingrida Sapaite, Bio Base Europe – CDC - Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

"Het contact met Elycio heb ik als zeer prettig ervaren. De docenten zijn erg betrokken en luisteren goed naar wat je wensen zijn. Lesmateriaal is uitstekend verzorgd!"
Individuele taaltraining Duits
★★★★★

Reviews september 2020
“I used to be nervous on the phone, but now I feel more confident, even when speaking in public. Thanks!”
Anneke Kronenberg - Individuele Taaltraining Engels ★★★★★

"I really enjoyed this course and my Dutch improved ten fold compared to the beginning. It was hard and I felt like I was the weakest link in the class but I got much better so something went right ;-)"
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★


“De trainingen waren inhoudelijk erg goed en op een snelheid die voor mij prettig was. De trainer was een super fijne lerares waarmee ik echt een klik had.”
Angela van der Jagt - Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Professionele trainer en lessen met technieken van deze tijd. Goede oplossingen in het geven van lessen in het corona tijdperk.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“De beste docent! Ze hielp me mijn Nederlands te verbeteren. Ik heb het inburgeringsexamen gedaan en het gaat heel erg goed.”
Noha Shafik, ING - Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Zeer verzorgd. Zeer tevreden. Lessen sluiten aan bij de reeds opgedane kennis. De trainer is erg goed, toegankelijk, stelt de juiste vragen en houdt iedereen geïnteresseerd.”
Reggeborgh Vastgoed Management bv - Incompany taaltraining Engels
★★★★

Reviews augustus 2020
"De cursus was zeer nuttig en de trainer heeft geweldig werk gedaan, dank aan haar grote competentie en passie."
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

"De trainer maakte de training persoonlijk en is attent. Ondanks dat het online is, durf je bij haar fouten te maken. Ze bereidt het goed voor en is flexibel."
Individuele taaltraining Duits, Intratuin Nederland bv. ★★★★

“As I am born and living in the East part of the Netherlands, an 8 is a very good assessment. My teacher did his job excellent, so I have no further advice. Now it is a matter of practice.”
Individuele taaltraining Engels
★★★★

“Erg prettig les gehad. Veel mogelijkheid tot spreken en extra oefeningen voor bepaalde grammatica onderwerpen. Zeer tevreden.”
Heleen Moorman - Duo-taaltraining Spaans ★★★★

“Zeer prettige les van professora. Les materiaal prima. Doorgaan zo!”
Perry Moorman - Duo-taaltraining Spaans ★★★★

“Trainer heeft prima ingespeeld op alle rapporten en dergelijk die ik voor mijn werk moest opstellen.”
Paul Korthagen - Individuele taaltraining Nederlands
★★★★

Reviews juli 2020
“Het was prettig van begin tot eind. Ik heb enorm veel geleerd. De constante motivatie vanuit de trainer, de aansluitende opdrachten en de hulp die zij geboden heeft heeft ervoor gezorgd dat mijn Duits al enorm verbeterd is. Ga zo door! Het was een enorm prettig leertraject.”
Kayleigh Quaedflieg, Schenker Logistics Nederland bv. – Incompany taaltraining Duits
★★★★

“Please continue to teach like this!! Learning was a pleasure.”
Turna Elmaci, Bio Base Europe - CDC - Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

"Ga zo door, zeer goed toegepast op mijn werksituatie."
Incompany taaltraining Duits
★★★★

“Mijn docent Engels heeft vanaf het eerste moment ongelooflijk goed ingespeeld op mijn wens, om mijn zelf verworven kennis van de Engelse taal en grammatica te verbeteren en uit te breiden. Dankzij de door haar gekozen grammaticaonderdelen is mijn zinsbouw en conversatie in de afgelopen 4 maanden enorm vooruitgegaan. Ik kan zonder twijfel zeggen, dat deze individuele taaltraining mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Alles was uitstekend geregeld. Bedankt!”
Gabriela Spruijt – Labudová - Individuele taaltraining Engels
★★★

“Een top docente! Ze heeft ontzettend veel geduld en kennis. Ze denkt super goed mee en zorgt ervoor dat de theorie ook logisch wordt in de praktijk. Ik vond de training erg goed en kon alles aangeven. Ik wil jullie bedanken voor alle lessen!”
Vera Guijt, Westland Bloemenexport bv. - Individuele taaltraining Engels
★★★

“I am fully satisfied with the setting of the training. The lessons were a good mix between speaking, reading, writing, listening and discussing with colleagues. The course difficulty matched my level very well. Even though we had to take this course virtually, I did not feel that this was in any way limiting us from achieving our learning objectives.”
Olga Kattan, TNO – Incompany taaltraining Nederlands
★★★

“Ik ben zeer tevreden over de inhoud van mijn cursus en de persoonlijke begeleiding. In samenspraak met mijn trainer hebben we vele onderwerpen uit mijn dagelijkse werkzaamheden behandeld, zoals email correspondentie, presentaties en internationale culturele beleefdheidsvormen. De trainer heeft een brede interesse en een uitgebreide internationale ervaring. In verband met de Corona maatregelen hebben we de training volledig online gedaan en dat is prima verlopen middels video calls. Op basis van mijn ervaring(en) kan ik Elycio Talen aanbevelen.”
Jan van Heeswijk - Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Leuke trainer, was enthousiast en luisterde naar onze wensen. Veel woorden geleerd en beter begrip van medisch-Duits. Goed opgepakt met Zoom.”
AcuteZorg - Incompany taaltraining Duits
★★★★

Reviews juni 2020
“Ik vond het een bijzonder fijne training met een geweldige coach. Het sloot volledig aan bij mijn ontwikkel wens. Ik heb ontzettend veel mogen en kunnen leren van mijn trainer. Dit kwam door haar geduld en kennis waarmee ze mij ondersteunde en ervoor zorgde dat ik mij heb kunnen ontwikkelen. Nogmaals mijn dank hiervoor.”
Erik van den Heuvel, NS Group N.V. – Incompany taaltraining Nederlands
★★★★

"De lessen als heel prettig ervaren. Een goede stimulans om thuis aan het werk te gaan en dit in de praktijk meer toe te passen. Ik heb mijn leerdoelen behaald."
AcuteZorg - Incompany taaltraining Duits
★★★★

"Geen advies. Een goede keuze voor een training in uw eigen tempo!"
Individuele taaltraining Nederlands
★★★★

“Het was goed, mijn woordenschat is groter en dat zal het helpen van Duitse patiënten ten goede komen. Blijf zo doorgaan, het was goed afgestemd en de trainer was bekwaam.”
Incompany taaltraining Duits
★★★★

“Goede intake, goede ondersteuning vanuit Elycio, flexibele vakbekwame lerares Frans en goed lesmateriaal.”
Henk Bos – Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Veel geleerd, kwalitatief goede cursus ondanks dat alles plots digitaal moest vanwege corona (hoewel in real-life nóg beter geweest zou zijn). Tevens echt relevant voor de praktijk!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

"Very good experience. Lessons were very informative. Learned quite a bit, already feel marginally conversational."
Esso Nederland bv. - Duo-taaltraining Nederlands
★★★★

"Sluit goed aan op mijn wens."
Dennis Donkers - Individuele taaltraining Frans
★★★★

“De trainer deed er alles aan om de leerdoelen aan te laten sluiten op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden.”
Patricia Witjes - Individuele taaltraining Duits
★★★★

“De training was goed. Trainer probeerde alles goed en duidelijk uit te leggen. Gaf voldoende huiswerk op.”
Priya Sathasivam Sivasupramaniam, Schenker Logistics Nederland B.V. – Incompany groepstaaltraining Engels
★★★★

“Goed strak programma! De tijd is optimaal benut!”
Incompany training Engels ★★★

Reviews mei 2020

"Erg fijne manier om een stap verder te komen met mijn Duits. De docente heeft veel tijd genomen voor specifieke situaties in mijn sector en we hebben heel veel gesproken samen, wat nuttig was en ook leuk."
Gineke van Dijk, Tennet - Individuele taaltraining Duits ★★★★

"Ik heb erg genoten van de oefeningen die door de trainer bedacht waren. Op een "speelse" manier met Duits bezig zijn."
Lieke de Waal, ING - Individuele taaltraining Duits ★★★★

"Cursus heeft me echt geholpen om het niveau van mijn Engels te verbeteren. Docent was altijd bereid om te helpen, ook buiten de lessen om. Ik zou een cursus zeker aanraden."
Oscar Dröge, Mammoet – Individuele taaltraining Engels ★★★★

"Ik heb Elycio Talen inmiddels zeker bij mijn collega's aanbevolen. De leerstof vond ik prima en het contact met de trainer was erg prettig. Voorbeelden in de les die goed aansluiten op de praktijksituatie. Ondanks de corona periode en zelfs een keer telefonisch les is het via de digitale weg goed gegaan."
Ruud de Jong, KP Holland – Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Heel flauw maar er moet altijd ruimte zijn voor verbetering daarom geen 10. Ook ben ik heel tevreden over hoe jullie het lesgeven online hebben opgepakt vanwege corona. Dat ging perfect. Al met al zeer tevreden en zal ik jullie zeer zeker aanbevelen. Mijn advies is om vooral zo door te gaan.”
Miriam Rodenburg – Individuele taaltraining Duits ★★★☆

“From the trainer and the school perspective, everything was perfect. COVID times are challenging and anyway everything was fine.”
Eduardo Barra Cordeiro – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Zeer professioneel en een goed inlevingsvermogen. Blijf zo doorgaan!”
Individuele training Engels ★★★★

★★★★
Susan Ding, Schenker Logistics Nederland bv. – Duo-taaltraining Nederlands

"In een relatief korte leergang mijn Engels behoorlijk verbeterd en veel tips meegekregen, bedankt Elycio! Ga zo door!"
Individuele taaltraining Engels ★★★★

Reviews april 2020
"Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!"
Hulya Avan, Wordline – Individuele taaltraining Engels ★★★★

"Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken."
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij - Individuele taaltraining Spaans ★★★★

“Ik heb op een prima manier mijn lessen ontvangen. Ik kan terugzien op een goede leerperiode. Mensen met dyslexie blijft maatwerk om verdere stappen te maken. Ik vond dat dit goed gelukt is.”
Bert v.d. Meer - Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Het was een supergezellige training met heel veel mogelijkheden om praktijkvoorbeelden in de training te behandelen en precies daarop te focussen waar wij in de praktijk behoefte aan hadden. Niets aan veranderen! Helemaal tevreden!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

Reviews maart 2020

“Een fantastische lerares. Wisselt de lessen af (video kijken, audio luisteren, quizjes, grammatica, lezen). Geeft boeiend les, luistert goed naar vragen/opmerkingen, acteert op werksituaties en beloont de cursisten met een sticker of chocolaatje. Er is ruimte voor zowel concentratie als lachen. Erg veel van opgestoken!”
Sandy Overman, Royal Lemkes - Incompany taaltraining Duits ★★★★

"I was very satisfied. The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I hope to be able to have more follow-up lessons."
De Brauw Blackstone Westbroek - Incompany taaltraining Dutch ★★★★

“De welwillendheid van de trainer om je een stap verder te brengen en het feit dat de training 1 op 1 gegeven wordt zorgt ervoor dat het echt een training op maat is die heel goed aansluit bij mijn leerdoelen.”
Vincent Peer – Individuele (vervolg)taaltraining Engels ★★★★

“An amazing teacher. Geduldig, past zich aan mijn behoeften en snelheid aan, creatief.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews februari 2020
"Een hele goede ervaring met de coach. Hij is geduldig, legt goed uit, is flexibel. Speelt in op actuele situaties. Cursist kan zelf aangeven waar hij het over kan hebben. Mooie mix van theorie, maar vooral praktijk."
Tatiana Krol, ING - Individuele taaltraining Engels
★★★★

“Ik heb een individuele cursus gevolgd en dat was echt een prima ervaring. Ik heb ook een hele professionele en een leuke docent gehad. Ik ben helemaal blij met de cursus en met de trainer!”
Magdalena Zimoch, Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Ik heb de training met veel plezier gevolgd, complimenten voor de trainer, zij heeft veel voor mij gedaan. Ik heb de training als erg prettig ervaren en met veel plezier gevolgd. Complimenten daarvoor. Voor mij was het prima.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I was very satisfied, hope to be able to have more follow-up lessons.”
De Brauw Blackstone Westbroek N.V. – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“De docent is zeer goed, ze probeert alle cursisten’s niveau te bereiken. Ze is vriendelijk.”
Reeham Khalil - Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews januari 2020

"Ik heb echt genoten van het feit dat Stanny mijn lerares was. Zij was georganiseerd, professioneel en vriendelijk. Ze dwong ons om meer te praten in de klas. Ik heb het gevoel dat mijn Nederlands is verbeterd en ik heb meer vertrouwen in het Nederlands spreken."
Erdi Akyüz, Duo taaltraining Nederlands ★★★★

"Prima invulling welke aansloot bij mijn behoefte en op mijn niveau. Prima locatie, een top docente en goede gastvrijheid."
Arjan Gaal, NS Group N.V. - Individuele taaltraining Engels ★★★★

"Veel vrijheid om zelf aan te dragen wat je wilt leren en geduld van de trainer."
Deltares - Incompany taaltraining Engels ★★★★

“De trainer is ontzettend behulpzaam en heeft mij goed geholpen in mijn proces. De 1 op 1 training voelde echt als op maat gemaakt en ik ben er zeer over te spreken. De training was zeer praktisch toepasbaar op mijn werkzaamheden en ook met de hulpmiddelen (telefoonkaart) die ik heb gekregen ben ik erg blij.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“Mijn trainster was een uiterst vriendelijke en vooral goede trainster. Ze had alles goed afgestemd op mijn werkgebied en ben ook zeer tevreden hiermee. Ook heeft ze het beste naar boven weten te halen in me, dus letterlijk de krenten in de pap meegekregen en zou haar dan ook zeker aanraden als mijn collega’s ook deze cursus gaan volgen. Dus al met al meer dan tevreden, ze heeft het beste en hoogste niveau in me naar boven weten te halen!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

Reviews december 2019

"De trainer schakelt goed tussen de niveau's en past het programma aan indien nodig. Niks anders dan complimenten. Enorm bedankt."
Groepstraining, Acute zorg Euregio - Incompany taaltraining Duits ★★★★

“Ik ben zeer te spreken over mijn trainster. Ze is heel prettig in de omgang en verifieert vaak en dat is heel prettig. Tevens was de hele training toegespitst op mijn praktijk situatie. Heel knap hoe ze daar in mee ging. Ook door goede vragen te stellen heb ik geleerd om mij te kunnen verdedigen in het Engels.”
Melanie Cremers - Individuele taaltraining Engels ★★★★

"Hele goede ervaring, leuke trainster!"
Femke de Gruijter, Schenk Papendrecht bv. – Incompany taaltraining Frans ★★★★

"Geen verbeteringen, zo doorgaan. Zeer leuke cursus! Enthousiaste lerares, interactief, voldoende huiswerk (ook niet te veel gezien full time baan)."
Marijke van den Heuvel, Acute zorg Euregio - Incompany taaltraining Duits ★★★

“Training sloot goed aan op onze wensen. Super dat de training incompany gegeven kon worden. Goede trainer (goed voorbereid, kundig en fijne manier van overdragen). Zorgde bovendien voor een prettige sfeer zodat de omstandigheden optimaal waren en we veel hebben kunnen bereiken! De trainer heeft ervoor gezorgd dat mijn basis (niveau en vertrouwen daarin) goed is.”
Incompany taaltraining Engels ★★★★

“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit. Ik vond het vooral leuk dat we naast het boek materialen en oefeningen gebruikten die op mijn verbeterpunten waren afgestemd. Ga zo door!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews november 2019
"Een zeer enthousiaste trainer die leuke en leerzame lessen verzorgde, aangepast aan onze behoefte. Hij deed dit o.a. door aparte kopieën met basisleerstof te maken Ook gaf hij op deze manier enkele keren op ons afgestemd huiswerk mee. Ik keek er elke week naar uit!"
Maarten van Bree, Howden Netherlands bv. - Incompany taaltraining Spaans ★★★★

“Flexibiliteit met de grote groep was zeer goed, mijn complimenten voor zowel de docent als Elycio Talen waardoor we met zo'n grote groep belangstellenden toch gezamenlijk de cursus Spaans hebben kunnen volgen.”
Peter Holkers, Howden Netherlands bv. - Incompany taaltraining Spaans ★★★★

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”
John Otten, Scania Zwolle ★★★★

“Prima training, sluit goed aan bij mijn/ons niveau.”
L.M.J. van Paassen, Incompany groeptaaltraining Engels ★★★★

“Dit was een prima setting, vooral om dit samen met een collega te doen, zodat er ook rollenspellen konden worden specifiek toegepast op de werksituatie”
Incompany duo-taaltraining Engels ★★★★

“Deze training sloot goed aan op mijn wensen. De trainer deed goed haar best om mijn Engelse taal niveau op te schalen. En het is gelukt. Top trainer.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Goed lesmateriaal en goede lerares die fanatiek is en erop let dat ik mijn huiswerk gemaakt heb. Ook legt zij heel goed de vinger op de zere plek en op de aandachtspunten als ik ergens niet zo goed in was.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

Reviews oktober 2019

“Zeer tevreden over de wijze van lesgeven, is gevarieerd. Trainster sluit goed aan bij mijn wensen/huidige leven in het buitenland en ze maakt gebruik van goed lesmateriaal. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn trainster de cursus heeft ingevuld samen met mij.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Mijn Duits is verbeterd en de lerares was heel erg goed. Prettige omgang, ging in op al de vragen en kwam zelf ook met leuke onderwerpen. Heel erg tevreden.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“It was a very concentrated and intense course, it gave me exact the kick-start I needed.”
Individual taaltraining Dutch ★★★★

“Ik voelde me op mijn gemak bij mijn trainer en heb ontzettend veel van haar kunnen leren. Er was voldoende ruimte voor vragen en om te oefenen. Ik ben zeer tevreden en weet jullie te vinden als ik verder wil!”
Individuele taaltraining Spaans ★★★★

“Best teacher ever!”
Incompany groepstaaltraining Nederlands ★★★★

“De trainer luistert goed naar je wensen en heeft vooral goed benadrukt dat de toon en sensitiviteit heel belangrijk is. Dat vond ik heel leerzaam. Nederlanders worden vaak als bot en direct ervaren, dat is mij nu duidelijk geworden waar dat vandaan komt!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Het contact met Elycio talen heb ik als zeer prettig ervaren, de studiematerialen waren goed verzorgd. De leslokalen zijn goed voorzien en prettig om in les te krijgen. Trainers waren zeer professioneel.”
Individuele taaltraining Frans ★★★★

Interesse in een van onze diensten? Schrijf u hier in voor een taaltraining.