• Beschikbaar in 24 talen
  • Virtuele klassen
  • Live hulp van een taaltrainer
  • Offline beschikbaar
  • Zeer gevanceerde features
  • Videocontent die aansluit op uw vakgebied

Rosetta Stone Catalyst

Rosetta Catalyst helpt u met het opbouwen van een natuurlijke beheersing van de taal zodat u de taal met vertrouwen kunt toepassen in de echte wereld. U leert sneller met dit award-winnende programma dankzij unieke technische features en ondersteuning van ervaren trainers die native speaker zijn van de taal waarin u getraind wordt. Of u nu thuis bent, in de kantineruimte, onderweg, in een hotel of op de camping, u kunt Rosetta Catalyst letterlijk altijd en overal gebruiken. Zelfs zonder internetverbinding. U leest er op deze pagina alles over.

Audio- en videomateriaal dat aansluit op uw interesse

Rosetta Catalyst bevat duizenden uren aan audio- en videobestanden, waarmee u altijd toegang heeft tot content die voor u relevant is. Cultuur, geschiedenis, geografie, het zakenleven, industrie en meer; Catalyst biedt iedereen informatie die aansluit op uw zakelijke werkpraktijk.

Perfectioneer uw uitspraak met deze slimme software

Rosetta Catalyst herkent uw stem en helpt u op maat met het perfectioneren van uw uitspraak. U krijgt directe visuele feedback die de kwaliteit van uw spraakoefeningen drastisch verhoogt. Ideaal voor die ene grote presentatie, communiceren met uw medewerkers en deelnemen aan de maatschappij.

Ongelimiteerd gebruik van een live trainer houdt uw gesprekken echt

U kunt uw gespreksvaardigheden zoveel als u maar wenst oefenen met een ervaren taaltrainer, die altijd een native speaker is van de taal waarin u getraind wordt. Ook kunt u gesprekken voeren met andere deelnemers die een sessie van hetzelfde niveau volgen.

Seek and Speak

Met deze feature wordt uw IPhone camera een verlengstuk van Catalyst. U kunt foto’s maken van objecten in de echte wereld, die vervolgens door het programma automatisch in vertaalde flash cards worden omgezet. Zo kunt u geheel gepersonaliseerd werken aan uw woordenschat.