• Doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
  • Alleen tussen 1 juni en 31 augustus 2020
  • Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
  • 30 uur training plus e-learning licentie
  • 15 uur online training incl. lesmateriaal
  • Voor een speciaal zomers tarief

Elycio's Summer School 2020, dit jaar zowel online als op een van onze locaties!

Ziet uw zomervakantie er dit jaar anders uit dan verwacht? Twijfelt u wellicht nog, zijn uw plannen veranderd of heeft u al besloten thuis te blijven? Combineer dan het nuttige met het aangename en waan u toch even in het buitenland met een Taalbad van Elycio Talen.

Van 1 juni tot en met 31 augustus 2020 is onze Summer School weer geopend. Werk een of twee weken intensief samen met onze beste professionals aan het verbeteren van uw taalvaardigheid. Of u beginner bent of (verder) gevorderde: na ons taalbad bent u helemaal klaar voor een frisse start en kunt u nog succesvoller communiceren met uw internationale collega's en relaties.

U kunt kiezen voor een intensief Taalbad van 30 uur (5 dagen achter elkaar 6 uur per dag) op een van onze locaties of voor een digitaal Taalbad van 15 uur (twee weken dagelijks 1,5 uur online). En combineren mag natuurlijk ook.

Een plezierige en leerzame buitenlandervaring
Uw professionele taaltrainer, native speaker van de taal waarin u getraind wordt, laat u een nieuwe taalkundige en culture wereld ontdekken. U spreekt alleen in de doeltaal en ervaart de (zakelijk) culturele verschillen aan den lijve. In korte tijd verbetert u effectief en efficiënt uw taalvaardigheid én leert u de gewoontes en gebruiken kennen van een andere zakelijke cultuur. Zo bouwt u een solide basis voor optimaal resultaat.

Specifiek afgestemd op uw situatie: de perfecte basis voor succes
Vakjargon, zakelijke gebruiken, woordenschat, nuances, standaardformuleringen; omdat het Taalbad nauwkeurig en volledig op uw leerdoelen en zakelijke situatie wordt afgestemd, kunt u na de training uw nieuwe vaardigheden direct toepassen in uw dagelijks werk. U communiceert onmiddellijk makkelijker en met beter resultaat met uw zakelijke relaties. Intensief, plezierig, doelgericht en effectief: beter laat ons Taalbad op maat zich niet samenvatten.

De voordelen van een Taalbad
Snel en doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
✅ Intensieve 1-op-1 training
✅ Zowel online als op een van onze locaties
✅ Geheel afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen
✅ Voor een speciaal zomers tarief

Taalbad van 30 uur inclusief lesmateriaal en e-learninglicentie
Het Taalbad op maat omvat 30 uur 1-op-1 privétraining met een professionele taaltrainer, op een vestiging van uw keuze. Bovendien krijgt u een e-learninglicentie voor drie maanden. Hiermee heeft u altijd en overal, zelfs op uw mobiel, toegang tot online actueel oefenmateriaal dat is afgestemd op uw persoonlijke interesses. Zo kunt u tijdens en na uw training blijven werken aan het verder verbeteren van uw taalvaardigheid en haalt u maximaal rendement uit de training.
Uiteraard worden op al onze kantoren de corona-maatregelen toegepast en nageleefd.
> Deze zomer kunt u het Taalbad, inclusief e-learninglicentie, volgen voor het sterk gereduceerde zonnige tarief van € 2.395,00

Online Taalbad van 15 uur inclusief lesmateriaal
Onze professionele taaltrainers helpen u ook online en op afstand graag bij het realiseren van uw doelen. Het digitale Taalbad bestaat uit 15 uur 1-op-1 maatwerktraining via Teams. Desgewenst kunnen de lessen zonder kosten omgezet worden naar face-to-face lessen bij ons op kantoor.
> Neem deze zomer een duik in ons digitale Taalbad voor het sterk gereduceerde tarief van € 975,00 inclusief lesmateriaal.

Voorwaarden
> Deze tarieven zijn alleen geldig voor trainingen die in een aaneengesloten periode worden gevolgd tussen 1 juni en 31 augustus 2020.

> U profiteert de hele zomer lang van het gereduceerde tarief voor een taalbad Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans.

Wilt u zich laten onderdompelen in een andere taal? Ook dat is mogelijk! Neemt u dan gerust contact op met een van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Het Taalbad kunt u volgen op een van de volgende Elycio-locaties: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Eindhoven, Maastricht, Papendrecht, Rijswijk, Zeist of Zwijndrecht.

Heeft u vragen of wilt u een Taalbad reserveren? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.