• Effectief bij werving en selectie
  • Maatwerk mogelijk in alle talen
  • Online taalassessments in 12 talen
  • Taalvaardigheid toetsen aan ERK-normen
  • Gestandaardiseerde taalassessments en maatwerkoplossingen
  • Inzicht in benodigde investeringen voor taaltrainingen

Taalassessments van Elycio Talen

Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol te kunnen zijn in internationale zaken. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers over alle benodigde vaardigheden beschikken. En waar die vaardigheden eventueel nog ontbreken, wilt u waarschijnlijk vooraf al weten wat de benodigde investeringen zijn om tot het gewenste niveau te komen. De taalassessments van Elycio Talen vormen het antwoord op deze behoeftes.

Elycio biedt u een heel scala aan hulpmiddelen om de benodigde taalvaardigheid te inventariseren en de aanwezige kennis en kunde te toetsen. Bekijkt u gerust eens het overzicht verderop op deze pagina.

Nieuw: online taalassessments bestellen

Vanaf heden is het ook mogelijk om taalassessments online te bestellen. Op de website www.taalassessments.nl bestelt u eenvoudig professionele Bright Online Language taalassessments in de door u gewenste taal. Zo test u efficiënt het taalniveau van sollicitanten , eigen medewerkers of uzelf aan de hand van erkende ERK normeringen.

Na bestellen bepaalt u zelf wanneer u begint aan de taalassessment
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen mailen wij u spoedig uw inlogcodes per mail. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u of de (beoogde) medewerker start aan de taalassessment.

Kies voor Elycio Talen. Kies voor bewezen kwaliteit

Taalassessments - keurmerken