• Volledig adaptief (A1 - C1)
  • Voor zakelijk of algemeen Engels
  • Lezen en Luisteren, Spreken, Schrijven
  • Snel, handig, betrouwbaar
  • Testen waar en wanneer u wilt
  • Resultaten conform Europese norm ERK

Linguaskill taaltest

Linguaskill is de online taaltest Engels van Cambridge, als opvolger van de bekende Bulats-test. Speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid te bepalen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

Linguaskill is een volledig adaptieve taaltest. Dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van het taalniveau.

De test is beschikbaar om de algemene of de zakelijke taalvaardigheid Engels te toetsen op drie vlakken, in elke gewenste combinatie:

  • Lezen en luisteren
  • Schrijven
  • Spreken

Zelf alvast proberen? Klik hier

Hoe wordt de test afgenomen en nagekeken?
De Linguaskill taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd, uiteraard bij voorkeur wel onder toezicht.

De taaltest wordt geheel automatisch nagekeken. De uitslag wordt vermeld conform de normen van het zogeheten Europees Referentiekader en is - behalve voor de spreektest - ook direct beschikbaar.

Certificaat
Deelnemers aan de test ontvangen een internationaal erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

Voorbereiding
Wilt u zich voorbereiden op deze test en/of een betere score halen? Doe dan een online voorbereidingscursus, met of zonder trainer. Klik hier voor meer informatie of neem voor advies over de mogelijkheden contact op met een van onze vestigingen.

Heeft uw organisatie regelmatig deelnemers?
Dan kunt u ook de beschikking krijgen over een eigen platform om zelf uw deelnemers in te schrijven en de testresultaten in te zien.

Direct een taalassessment of een online taalcursus bestellen?
In onze webshop bestelt u eenvoudig een professionele online taaltest en/of taalcursus. Na uw bestelling ontvangt u spoedig per mail uw persoonlijke inlogcode met een link, hiermee kunt u de taaltest op ieder gewenst moment afnemen of uw online taalcursus op ieder gewenst moment starten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.