• Effectief bij werving en selectie
  • Maatwerk mogelijk in alle talen
  • Online taalassessments in 12 talen
  • Taalvaardigheid toetsen aan ERK-normen
  • Gestandaardiseerde taalassessments
  • Inzicht in benodigde investeringen

Taalassessments van Elycio Talen

Breng nauwkeurig het taalniveau van uw medewerkers of sollicitanten in kaart of krijg inzicht in het taalniveau van uw huidige medewerkers of van uzelf!

Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol te kunnen zijn in internationale zaken. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers over alle benodigde taalvaardigheden beschikken. En waar die vaardigheden eventueel nog ontbreken, wilt u waarschijnlijk vooraf al weten wat de benodigde investeringen zijn om tot het gewenste niveau te komen.
De taalassessments van Elycio Talen geven u de benodigde antwoorden.

Wij bieden u een scala aan hulpmiddelen om de benodigde taalvaardigheid te inventariseren en de aanwezige kennis en kunde te toetsen. Voor haar taalassessments maakt Elycio Talen gebruik van Linguaskill en de Bright Online Language Test, tevens kunnen wij een op maat gemaakt taalassessment voor uw organisatie ontwikkelen.

Linguaskill
Linguaskill is de nieuwe taaltest Engels van de Universiteit van Cambridge, als opvolger van de bekende Bulats-test. Speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid te bepalen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

Bright Online Language Test

De Bright Online Language Test is een door Bright ontwikkelde algemene online taaltest waarmee u effectief de bestaande zakelijke taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of uzelf kunt testen. De test is beschikbaar in maar liefst 14 talen.

Direct een taalassessment of een online taalcursus bestellen?

In onze webshop bestelt u eenvoudig een professionele online taaltest en/of taalcursus. Na uw bestelling ontvangt u spoedig per mail uw persoonlijke inlogcode met een link, hiermee kunt u de taaltest op ieder gewenst moment afnemen of uw online taalcursus op ieder gewenst moment starten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.