• Zakelijke taaltrainingen in alle talen
  • Ervaren trainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • Intensief praktijkgericht maatwerk

Ons complete talenaanbod

Organisaties die hun talen spreken, zijn beter in staat om hun internationale belangen goed te behartigen en behalen daardoor betere resultaten. Elycio Talen verzorgt professionele taaltrainingen op maat in iedere gewenste taal en voor vrijwel elk vakgebied.

Of het nu gaat om een professionele zakelijke taaltraining in een gangbare taal of juist iets minder bekends, ons brede aanbod biedt een passende oplossing voor iedere organisatie, ongeacht het budget. Samen met onze ervaren taaltrainers, native speakers van de te leren taal, verbetert u snel en doeltreffend uw taalvaardigheid. Hieronder vindt u een overzicht van zakelijke taaltrainingen op maat die wij op dagelijkse basis verzorgen:

Taaltraining van de hoogste kwaliteit in iedere taal

Ongeacht in welk taalgebied u meer zakelijk succes wilt boeken, bij Elycio Talen bent u verzekerd van een hoogwaardige taaltraining op basis van bewezen succesvolle methodes die aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoen:


Starten wanneer u wenst op een vestiging naar keuze

Elycio Talen biedt u totale flexibiliteit. Onze taaltrainingen worden naadloos aangepast op uw agenda en leerdoelen. Begin uw training wanneer u wenst, train op een van onze acht locaties in Nederland en realiseer zo doeltreffend uw zakelijke doelstellingen. Elycio Talen is gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Maastricht, Rijswijk, Zeist en Zwijndrecht.