Thuis online leren in deze bijzondere tijd

Gebruik een deel van uw tijd om (online) een nieuwe taal te leren, daarmee gaat er letterlijk een hele nieuwe wereld voor u open!

Een nieuwe taal leren vergt inspanning en oefening. Onze professionele taaltrainers, native speakers, helpen u daar graag bij, online en op afstand. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u in deze bijzondere tijd kiezen uit de volgende online oplossingen (combineren mag uiteraard):

U kunt onbeperkt inschrijven op de lessen die wekelijks online worden gegeven voor kleine groepen. Dit aanbod is beschikbaar in meer dan 20 talen, vanaf beginners tot (voor de meeste talen) vergevorderden.

Een uitgebreid overzicht van onze mogelijkheden om online te leren kunt u vinden op deze pagina.

Gebruikt u de taal vooral voor zakelijke doelen?
Wilt u de taal ook of vooral zakelijk gebruiken, dan kunt u naast bovenstaande ook kiezen voor een taaltraining op maat. Volledig afgestemd op uw wensen behoeften en agenda. Van vooral zelfstudie tot en met volledig face-to-face online met uw persoonlijke trainer, precies zoals u het wenst. En zodra het weer mag, kunt u desgewenst zonder kosten ook omschakelen naar face-to-face in een trainingsruimte bij u of bij ons op kantoor. Bel of mail ons voor uw persoonlijke aanbieding.

Advies nodig?
Wij adviseren u graag over de oplossing die het best past bij uw leerdoelen en budget. Daar hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,78! Bel of mail ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Er is nog veel meer!
U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een breed scala aan andere taaldiensten. Zoals voor een taalassessment: een gedetailleerde niveaubepaling van uw mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid – bijvoorbeeld ten behoeve van een sollicitatie.

En ook voor trainingen begrijpelijk schrijven, een opfriscursus (vanaf niveau B1), taalexamens met een officieel diploma (bijvoorbeeld Cambridge Engels), professionele en aansprekende vertalingen van al uw documenten en websites en vele andere tekst- en tolkdiensten zijn wij u graag van dienst.

Tijdelijk bieden wij alle trainingen van Elycio Talen ook op afstand aan via bijvoorbeeld Skype, Microsoft Teams, Facetime, Whatsapp en Zoom.

Wilt u meer weten?
Neemt u voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek en voor nadere informatie over onze trainingen en vertalingen gerust contact met ons op.