• Studeren waar en wanneer u wilt
  • Beschikbaar in meer dan 20 talen
  • Onbeperkt virtuele klassen

Wij bieden u verschillende online oplossingen aan

Een nieuwe taal leren vergt inspanning en oefening. Onze professionele taaltrainers, native speakers, helpen u daar graag bij, ook online en op afstand. Wij bieden u de volgende online oplossingen aan (combineren mag uiteraard):

U kunt zich onbeperkt inschrijven op de lessen die wekelijks online worden gegeven voor kleine groepen. Dit aanbod is beschikbaar in meer dan 20 talen, vanaf beginners tot (voor de meeste talen) vergevorderden.

Een uitgebreide uitleg over ons e-learningprogramma kunt u vinden op deze pagina.

Gebruikt u de taal vooral voor zakelijke doelen?
Wilt u de taal ook of vooral zakelijk gebruiken, dan kunt u kiezen voor een online taaltraining op maat via videobellen.

Volledig afgestemd op uw wensen, behoeften en agenda. Van vooral zelfstudie tot en met volledig face-to-face online met uw persoonlijke trainer, precies zoals u het wenst. U kunt desgewenst zonder kosten omschakelen naar face-to-face in een trainingsruimte bij u of bij ons op kantoor. Bel of mail ons voor uw persoonlijke aanbieding.

Advies nodig?
Wij adviseren u graag over de oplossing die het best past bij uw leerdoelen en budget. Daar hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,78! Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Reviews
Benieuwd naar reviews van onze taaltrainingen op afstand? U leest hier de ervaringen van deelnemers die de afgelopen tijd een online taaltraining via videobellen hebben gevolgd.

Er is nog veel meer!
U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een breed scala aan andere taaldiensten. Zoals voor een taalassessment: een gedetailleerde niveaubepaling van uw mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid – bijvoorbeeld ten behoeve van een sollicitatie.

En ook voor trainingen begrijpelijk schrijven, een opfriscursus (vanaf niveau B1), taalexamens met een officieel diploma (bijvoorbeeld Cambridge Engels), professionele en aansprekende vertalingen van al uw documenten en websites en vele andere tekst- en tolkdiensten zijn wij u graag van dienst.
Tijdelijk bieden wij alle trainingen van Elycio Talen op afstand aan via videobellen.


Wilt u meer weten?
Neemt u voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek en voor nadere informatie over onze trainingen en vertalingen gerust contact met ons op.