• Trainen met deelnemers van gelijk niveau
  • ISO 9001 gecertificeerd & CEDEO erkend
  • Groepstaaltrainingen in alle talen
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,78
  • Starten wanneer u wilt
  • Vestigingen door heel Nederland

Groepstaaltrainingen in alle talen

Elycio Talen biedt al sinds 1966 groepstaaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven of de overheid. Of u nu met uw directieteam een training zakelijk Engels wenst te volgen, misschien juist een heel specifieke juridische training Duits voor ogen heeft of wellicht uw productieteam Pools wil bijbrengen; Elycio Talen biedt in iedere taal een praktijkgerichte maatwerktraining. Iedere zakelijke professional kan meedoen, van beginner tot vergevorderde. Alle deelnemers trainen onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer interactief aan taalverbetering. Onze groepstaaltrainingen kunnen zowel klassikaal als online worden gevolgd.

Locaties voor groepstaaltrainingen door heel Nederland
Elycio Talen verzorgt groepstaaltrainingen op onze locaties in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Maastricht, Rijswijk, Zeist en Zwijndrecht. Wij bieden u graag maximale flexibiliteit, ook qua planning. Train overdag, in de avond, bij u op locatie, bij ons op locatie of zelfs op afstand via het internet: graag stellen wij met u een planning op die naadloos op de agenda van al uw deelnemers aansluit.

Inhoud groepstaaltraining

Hoewel al onze groepstrainingen maatwerk zijn, is in algemene termen altijd te zeggen dat onze groepstrainingen zijn gerelateerd aan zakelijke situaties waar u en uw medewerkers in de praktijk mee van doen hebben. Dit vormt de basis van uw groepstraining. Omdat onze groepstrainingen bestaan uit kleine groepen van maximaal acht deelnemers kunnen wij ruime persoonlijke aandacht voor iedereen garanderen. Het regelmatig bijwonen van de lessen geeft recht op een certificaat

Effectief leren door te doen
Bij de meeste van onze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent primair op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies die uw zelfvertrouwen bevorderen, uw woordenschat vergroten en uw inzicht in de grammaticale structuren verbeteren.

Trainers zijn native speakers
Al onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, die de deelnemers een goede taalvaardigheid bijbrengen en ze daarnaast introduceren in de zakelijke cultuur van de gebieden waar de taal wordt gesproken.

Doelstellingen van een open groepstraining:

  • Effectief taalvaardigheid en cultureel begrip verbeteren voor praktisch dagelijks gebruik;
  • Uw vocabulaire en vakterminologie uitbreiden;
  • Doeltreffend en efficiënt zakelijke communicatievaardigheden ontwikkelen;
  • Betere zakelijke resultaten realiseren