• In korte tijd uw taalvaardigheid verbeteren
  • Workshops in vrijwel alle talen
  • Ook maatwerk is mogelijk
  • Ervaren trainers, native speakers
  • Wij verzorgen de workshops ook incompany
  • Locaties door heel Nederland

Workshops bij Elycio Talen

Elycio’s taal- en cultuurworkshops helpen u om snel en kosteneffectief nieuwe kennis en vaardigheden op te bouwen. In lengte variëren onze workshops van één tot twee dagen en ze concentreren zich op één specifiek thema of toepassingsgebied van taal en (zakelijke) cultuur. In korte tijd verwerft u nieuwe inzichten en krijgt u tips en tricks die u direct in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Handig en doelgericht!

De workshops vinden het hele jaar plaats op onze acht locaties door Nederland

U kunt zich op ieder gewenst moment inschrijven voor een workshop, op een vestiging naar eigen keuze, de workshop start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers van vijf. Om effectief, interactief en doelgericht te kunnen werken ligt het maximum aantal deelnemers op acht tot tien.

De workshops worden ook incompany aangeboden

Alle bovengenoemde workshops organiseren wij ook als incompany workshops. Informeert u gerust naar de mogelijkheden als u minimaal vier medewerkers uit uw bedrijf een van de workshops wilt laten volgen. In een incompany situatie kiest u zelf de plaats en tijd. Zo kan de incompany workshop bij u op locatie gegeven worden, of kunt u de dichtstbijzijnde Elycio vestiging kiezen als locatie voor de workshop.

Behoefte aan een workshop op maat?

Uiteraard kunnen wij ook een workshop programma opstellen dat volledig op maat gemaakt is voor de wensen en behoeften van uw organisatie. Voorbeelden van mogelijke onderwerpen zijn:

Zo zijn er tal van mogelijkheden voor workshops met uiteenlopende onderwerpen voor uiteenlopende doelgroepen.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de inhoud van een workshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.